Over ons

Je bent bij ons aan het juiste adres als je een website, webshop, app of design op maat zou willen laten maken. Door onze ervaring op deze gebieden weten we altijd een passende oplossing te vinden. Geen enkel project is te gek voor ons!

Waar wij voor staan

overons1

Klantgedrevenheid

De klant staat bij ons te allen tijde voorop wij stoppen pas als de klant tevreden is met het resultaat en een goed gevoel hebben bij het eindproduct. Communicatie met de klant staat hier voorop wij geven wekelijkse updates en houden de klanten op de hoogte waar hun project staat.

Eerlijke prijs

Wij rekenen altijd een eerlijke prijs voor het product of een van onze designs. Wel zullen mensen denken dat wij duurder zijn dit komt omdat wij in tegenstelling tot veel bedrijven ieder product, website of app vanaf niets creëren. Dus geen standaard Wix site of Wordpress, nee volledig custom naar al uw wensen.

overons2
overons3

Snelle levering

Onze levertijd hangt af van de grote van het project, wel zijn wij altijd reëel en zullen de levertijd van te voren met je overleggen.

Het team

Byte24 is begonnen door Luc Swart en Lucas Fuhrmann. Samen willen wij de hoge prijzen en onduidelijke communicatie in de app en web development bestrijden. Door eerlijk te zijn met de klanten en een realistisch offerte te maken. Samen met de klant een prachtig resultaat neerzetten drijft ons in dit werk. Als wij een project sneller moeten afronden hebben wij verschillende freelancers in ons netwerk die ons in specifieke stukken van het project kunnen ondersteunen. Omdat wij geen vast extra personeel hebben kunnen wij zulke scherpe prijzen aanbieden.

We staan klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Byte24 is de bestemming voor al uw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2021 BYTE24. All Rights Reserved.