Over ons.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een website, webshop, applicatie of software op maat. Door onze ervaring op deze gebieden weten we altijd een passende oplossing te vinden. Hier kun je lezen waar wij voor staan en wat wij willen bereiken.

Waarom BYTE24?

overons1

Kwaliteit

Alles wordt gemaakt vanaf niets en volledig naar de wensen van de klant bieden wij de hoogste kwaliteit. Geen standaard templates of webbuilders, alleen echte kwaliteit van de beste developers. Al onze developers zijn bekwaam op de nieuwste technieken, dit vinden wij ook belangrijk en we bieden opties aan om deze technieken ook te blijven leren. Niks verandert zo snel als de techniek daarom komen er steeds meer kansen voor onze klanten om bedrijfsprocessen, klantgemak en data te verbeteren.

Maatwerk

Onze klanten huren ons alleen in voor het echte maatwerk dus op het moment dat jij een geweldige uitstraling die niet standaard is wilt geven aan je bezoeker of klanten zit je op het juiste adres. Een ERP systeem op maat? Geen enkel probleem samen gaan we sparren over de juiste oplossing voor jullie bedrijf om maximale efficiency te behalen.

overons2
overons1

Klantgericht

De klant staat bij ons te allen tijde voorop wij stoppen pas als de klant tevreden is met het resultaat en een goed gevoel hebben bij het eindproduct. Communicatie met de klant staat hier voorop wij geven wekelijkse updates en houden de klanten op de hoogte waar hun project staat.

Eerlijke prijs

Wij rekenen altijd een eerlijke prijs voor het product of een van onze designs. Wel zullen mensen denken dat wij duurder zijn dit komt omdat wij in tegenstelling tot veel bedrijven ieder product, website of app vanaf niets creëren. Dus geen standaard Wix site of Wordpress, maar volledig custom naar al jouw wensen.

overons2
overons3

Snelle levering

Onze levertijd hangt af van de grote van het project, wel zijn wij altijd reëel en zullen de levertijd van te voren overleggen. Een simpelere website is al afgeleverd binnen 2 weken afhankelijke van de planning. Een groot project kan 8 tot 12 weken duren of nog langer dit hangt dus echt af wat er gebeurd moet worden. Wij werken met grotere projecten met sprints waardoor we tijdig met updates kunnen komen iedere week.

Het team

BYTE24 is begonnen door Luc Swart en Lucas Fuhrmann. Gestaag is ons personeelsbestand gegroeid we hebben op dit moment 4 mensen in dienst, iedereen heeft zijn eigen expertise en sterke punten. Al het personeel wordt intern opgeleid waardoor wij een standaard werkwijze hebben waar iedereen aan is gewend. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en een overzichtelijke manier van werken.

We staan klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

BYTE24 is de bestemming voor al jouw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2022 BYTE24. All Rights Reserved.