Software & ERP systeem op maat

Een systeem dat op al je wensen aansluit en ervoor zorgt dat jouw bedrijf efficiënter en doelgericht werkt.

designImg

Software op maat

Heb jij een bedrijfsproces die wel verbetering kan gebruiken? Een idee hoe je het je klanten gemakkelijker kan maken? Vraag een adviesgesprek aan samen kunnen wij ervoor zorgen dat jouw wens uitkomt. Als klanten op een gemakkelijkere manier kunnen bestellen bij jou is de kans groot dat ze dit ook vaker willen doen. Hou klanten via een custom klantenportaal goed op de hoogte en maak het proces een stuk gemakkelijker voor ze. Ieder bedrijf is anders de software dus ook, vaak is het goedkoper om software te ontwikkelen dat bij jou bedrijf past dan software aan te schaffen die niet helemaal aansluit op jouw bedrijfsprocessen. Het maken van een software voor jouw bedrijf is maatwerk dit gebeurt dus met de klant we hebben wekelijks of om de week een online of in person meeting, dit is belangrijk omdat miscommunicaties en fouten zo vroegtijdig worden aangepast waardoor de laatste revisies een stuk minder groot en ingrijpend zijn. Alles is mogelijk vandaar dat we jou graag uitnodigen om contact op te sparren over de mogelijkheden voor jullie bedrijf.

ERP systeem op maat

Wil jij een systeem op maat gemaakt voor jouw bedrijf? Een systeem dat op al je wensen aansluit en ervoor zorgt dat jouw bedrijf efficiënter en doelgericht werkt? Dan ben je op het juiste adres wij maken een systeem voor ieder bedrijfsproces voor jouw bedrijf van sales tot logistiek alles is mogelijk. Een ERP systeem heeft vele voordelen het zorgt ervoor dat jij je personeel efficiënt inzet, Overzicht creëert, foute voorkomt en zoveel mogelijk uit je bedrijf haalt. De eenmalige investering in het systeem valt er binnen maanden/jaren uit te halen. Wij zorgen ervoor dat ieder systeem schaalbaar is en aansluit op jouw systeem en bedrijf.

Denk aan de volgende dingen die gemaakt kunnen worden:

Wij kunnen zover gaan als dat je zelf wilt. Tegenwoordig kan super veel geautomatiseerd worden en kan een bedrijf daardoor vele malen efficiënter worden. Zorg ervoor dat je op een gemakkelijk manier overzicht krijgt in jouw bedrijf. Het is gemakkelijk om zo snel mogelijk te beginnen met een ERP systeem zodat iedereen er aan kan wennen binnen het bedrijf.

Een bouwproces die je verwacht van professionals

Wij kunnen zover gaan als dat je zelf wilt.

Gebouwd voor snelheid

Niemand houdt van wachten. Je systeem wordt op de efficiëntste manier gebouwd.

Scherpe prijs

Je betaald voor wat je krijgt. Wij zullen daarom altijd goedkoper blijven dan de concurrent.

Elk bedrijfsproces efficiënter

Van het efficiënt inzetten van personeel tot een CRM systeem. Alles is mogelijk.

Overtuigd? Of meer info nodig?

Neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

BYTE24 is de bestemming voor al uw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2021 BYTE24. All Rights Reserved.