Software & ERP systeem op maat

Een systeem dat aansluit op al uw wensen, en ervoor zorgt dat uw bedrijf efficiënt en doelgericht werkt.

designImg

Software op maat

Als klanten op een gemakkelijke manier kunnen bestellen is de kans groot dat ze dit vaker zullen doen. Houdt klanten goed op de hoogte via een custom klantenportaal en maak het proces zo simpel mogelijk.

Ieder bedrijf is anders, de software dus ook. Vaak is het goedkoper om software te ontwikkelen dat bij jouw bedrijfsprocessen past, dan om software aan te schaffen die dit niet doet. Het maken van een software voor jouw bedrijf is maatwerk. Om die reden hebben we wekelijks een online of in person meeting met onze klanten. Dit is belangrijk omdat miscommunicaties en fouten op deze manier vroegtijdig worden aangepast.

Heb jij een bedrijfsproces dat verbetering kan gebruiken? Of een idee hoe je het jouw klanten gemakkelijker kunt maken? Vraag een adviesgesprek aan, dan kunnen we samen sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

ERP systeem op maat

Voor ieder bedrijfsproces, van sales tot logistiek, bouwen wij een systeem. Een ERP systeem heeft vele voordelen. Het zorgt ervoor dat jij jouw personeel efficiënt inzet, overzicht creëert, fouten voorkomt en zoveel mogelijk uit jouw bedrijf haalt. Deze eenmalige investering in het systeem kun je binnen maanden tot jaren terughalen. Wij zorgen ervoor dat ieder systeem schaalbaar is en aansluit op jouw systeem en bedrijf.

Denk aan de volgende dingen die gemaakt kunnen worden:

BYTE24 kan alles maken wat nodig is voor uw bedrijf, en stopt ook pas wanneer u tevreden bent. Tegenwoordig kan veel geautomatiseerd worden en kan een bedrijf daardoor vele malen efficiënter worden. Het is gemakkelijk om te beginnen met een ERP systeem zodat iedereen binnen het bedrijf ermee bekend raakt.

Een bouwproces die je verwacht van professionals

Wij kunnen zover gaan als dat je zelf wilt.

Gebouwd voor snelheid

Niemand houdt van wachten. Je systeem wordt op de efficiëntste manier gebouwd.

Scherpe prijs

Je betaald voor wat je krijgt. Wij zullen daarom altijd goedkoper blijven dan de concurrent.

Elk bedrijfsproces efficiënter

Van het efficiënt inzetten van personeel tot een CRM systeem. Alles is mogelijk.

Overtuigd? Of meer info nodig?

Neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

BYTE24 is de bestemming voor al jouw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2023 BYTE24. All Rights Reserved.