Onze case studies

Een kleine greep uit het werk wat wij voor klanten hebben verricht.

websiteImg

Zabo Plant

Zabo Plant hebben wij geholpen aan een volledig nieuwe website met een mooie B2B gerichte webshop. Alles is op maat gemaakt inclusief het CMS systeem hierdoor sluit het perfect aan op de werkwijze van Zabo Plant. Wat een fijne werkwijze creëert voor de klanten van Zabo Plant ze worden op de hoogte gehouden van hun bestellingen en hebben snel inzicht in wat ze totaal hebben besteld.

Zabo Plant: “BYTE24 – Innovatieve ideeën & een enthousiaste aanpak. Dat is hoe ik het team van BYTE24 heb ervaren en nog ervaar. Een prima basis voor een goede samenwerking voor je bedrijfswebsite, dashboard en/of webshop”

 • Webshop.
 • Custom CMS.
 • Op maat.

DayleeCare

DayleeCare is een nieuw kinderdagverblijf en had hiervoor een website nodig samen hebben we gekeken naar het juiste logo, huisstijl en de vormgeving. Het resultaat is een mooie website volledig op maat gemaakt die een speelse maar professionele sfeer moet neerzetten.

DayleeCare: “Ontzettend blij met onze website. Van te voren duidelijk overleg over verwachtingen en wensen. Ik ben erg tevreden over de aanpak en professionaliteit van BYTE24! Ik vond de communicatie erg prettig gaan en ben blij dat jullie mee hebben gedacht over de inhoud. Fantastisch, hoe snel, eerlijk en betrokken jullie zijn. Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen schakelen en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank. ”

 • Website.
 • Design.

VoetbalDirectChat

VoetbalDirectChat is een begrip binnen ons bedrijf, ze hadden een prachtig idee voor een applicatie wat een volledig nieuw concept is in de voetbal wereld. Door de nauwe samenwerking met BYTE24 hebben we dit idee tot leven kunnen brengen en een prachtig resultaat neergezet. Na de initiële fase is kwamen er verschillende ideeën naar boven om de applicatie nog completer te maken, waardoor we meteen doorgestart zijn naar fase 2 die naar verwachting snel is afgerond.

VoetbalDirectChat: “Wij vinden dat BYTE24 meer doet dan wordt verwacht, voornamelijk in de communicatie en in het meedenken op de functies die we graag erbij willen hebben. Daarnaast wordt de flexibiliteit ook zeer gewaardeerd waardoor we veel meer kunnen doen.”

 • Website.
 • App.
 • Nieuwste technologieën.

Rijschool van Os

Rijschool Van Os is een rijschool in Alkmaar die onlangs gestart is. Ze zijn na een lange samenwerking op hunzelf gegaan en hadden daar enkele dingen voor nodig zoals een website en flyers. BYTE24 heeft ze hierbij geholpen om dit te realiseren. Ze kwamen naar ons toe voor een website die niet lijkt op de websites van andere rijscholen. Door een donker thema te gebruiken met een geel accent kunnen we de stoere kant van het motorrijden naar boven laten komen. Dit heeft tot een stoere, duidelijke en snelle site geleid, het perfecte visitekaartje voor een rijschool.

Indrah van Os: “Super tevreden met de snelle service en top kwaliteit die Luc en Lucas geleverd hebben. Ik zocht een website bouwer die mijn huisstijl kon doorvoeren in een website. En dat is perfect gelukt.

 • Duidelijk
 • Overzichtelijk
 • Exclusief
Ze hebben in meerdere gesprekken goed geluisterd naar wat ik wilde. Hun advies was eerlijk en duidelijk. Hun tussentijdse updates over de gang van zaken gaf mij vertrouwen dat ik een goeie partner aan ze had. Zeker een aanrader in meerdere opzichten. Voor ieder budget creëren ze iets moois. Waar voor mij kwaliteit geen prijs kent kan ik zeggen dat BYTE24 zijn prijs meer dan waard is! Check het resultaat wat ze hebben gecreëerd. ”

 • Website.
 • Design.
websiteImg

Goed beheer en onderhoud

Goed beheer en onderhoud heeft een website bij ons laten ontwikkelen die de diensten die hun bieden laat zien en waar je gemakkelijk met de calculator een prijsinschatting kan berekenen.

 • Website.
 • Custom CMS.
 • Op maat.

BYTE24 is de bestemming voor al jouw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2022 BYTE24. All Rights Reserved.