Onze case studies

Een kleine greep van de projecten die we hebben gerealiseerd voor onze klanten.

Paeoniapassion

Ruud Warmerdam eigenaar van Warmerdam Paeonia kwam naar Byte24 om de IT inrichting van zijn bedrijf compleet te veranderen. Voordat wij in contact kwamen met Ruud draaide het bedrijf voornamelijk op Macro-Excels, die alleen voor Ruud overzichtelijk waren. De administratie kostte veel tijd, dus hierin wilden zij graag tijd besparen. Als eerst hebben wij het bestelproces efficiënter gemaakt en daarna is de website compleet opnieuw ontworpen. Er is een klantenportaal toegevoegd om de voortgang van bestellingen duidelijk te maken voor de klanten. Daarnaast is er een overzichtelijk dashboard gemaakt voor Ruud met onder andere de facturatie, CMS, Prijslijsten en CRM. In combinatie met duidelijke grafieken en overzichten van data heeft dit geresulteerd in meer inzicht in het bedrijf voor Ruud.

websiteImg
Ruud: Voorheen ontvingen en behandelden wij orders op een wijze die heel erg was meegegroeid met onze eigen ontwikkeling, maar wat uiteindelijk te gecompliceerd en intensief was geworden (“een monster”). Het team van BYTE24 heeft geweldig geholpen om dit monster te temmen, en heeft structuur en overzichtelijkheid aangebracht in een prachtig en volledig hedendaags systeem met een enorme gebruiksvriendelijkheid zowel voor onszelf als voor onze klanten. Wij zijn een bijzonder specialistisch bedrijf en werken bovendien met een levend product waarbij er op alle vlakken flexibiliteit wordt gevraagd. Tel daar een eigenwijze opdrachtgever bij op die kwaliteit en klantgerichtheid bovenaan heeft staan en de uitdaging voor volledige automatisering was compleet. Samen met het team van BYTE24 is er een systeem gebouwd dat aan al onze eisen voldoet en doordrenkt is gebleven met het karakter van ons bedrijf. Dankzij BYTE24 hebben we nu een volledig customized systeem staan waar wij ontzettend blij mee zijn. Wij kunnen onze klanten nu een platform bieden met allerlei functionaliteiten die voorheen op een tijdrovende en omslachtige manier gebeurden, en dat is uitgebreid met veel dingen die wij voorheen niet eens voor mogelijk achtten. Voor alle specifieke uitdagingen hebben ze mooie oplossingen bedacht waardoor er nu een modern systeem staat dat groot gebruiksgemak biedt, er bovendien erg mooi uitziet en helemaal klaar is voor de toekomst.

  Wehlton

  Voor onze opdrachtgever Wehlton B.V. hebben wij een B2B platform ontwikkeld. Het bedrijf had een verouderd systeem voor zowel de binnendienst als een verouderd bestelportal voor de eindklant. De wens van Wehlton was om de processen gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken, maar ook om meer inzicht te krijgen in de data. Het door ons ontwikkelde portaal zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zijn waardoor er een vermindering is in de benodigde werkuren. Daarnaast is het voor de eindklant nu gemakkelijker om een order te bestellen, waardoor er minder fouten worden gemaakt. Ook worden de serviceaanvragen completer ingevuld en kunnen deze sneller worden behandeld. De vertegenwoordigers en medewerkers hebben meer inzicht in de eindklant, bijvoorbeeld wanneer zij voor het laatst zijn ingelogd en kunnen de bezoeken aan de klant worden bijgehouden. Het systeem is uiterst complex en Byte24 werkt inmiddels al een jaar lang aan dit project, er komen elke maand nieuwe functionaliteiten bij dus wij blijven het systeem doorontwikkelen.

  websiteImg
  Etienne: Ik werk al bijna een jaar lang samen met de jongens van Byte24 en ik kan met volle overtuiging zeggen dat de samenwerking uitmuntend is. Vanaf het begin hebben ze indruk gemaakt door hun flexibiliteit en bereidheid om naar onze behoeften te luisteren. Hun gedrevenheid om onze visie tot leven te brengen was duidelijk merkbaar, ook al was het af en toe een lastig project voor de mannen. Ze denken echt met de klant mee en komen met creatieve oplossingen, dit heeft ons project naar een hoger niveau gebracht. Ook stellen zij zich professioneel op, van de communicatie tot in de uitvoering. Deadlines werden nagekomen en ze hielden ons altijd op de hoogte van de voortgang. Als je opzoek bent naar een web of app ontwikkelaar die flexibel, gedreven en meedenkend is, dan kan ik Byte24 ten zeerste aanbevelen.
  • Innovatief orderproces
  • Directe integratie met leveranciers
  • Automatisch genereren van bestanden
  • Automatische mailing
  • Koppeling met Exact
  • Klantenbestand beheren
  • Automatisch factureren
  • En nog veel meer!
  websiteImg

  Klassenrooster

  Het klassenrooster was een bestaand systeem dat verouderd was en in een nieuw jasje gestoken moest worden. Wij hebben het complete systeem opnieuw geschreven in Javascript en React. Er zijn nieuwe functies toegevoegd en we hebben gekeken naar hoe de gebruikerservaring verbeterd kon worden. Klassenrooster is een systeem wat door verschillende basisscholen wordt gebruikt om de leerling roosters te maken. Leerlingen kunnen worden ingedeeld op niveau in verschillende klassen, maar ook per tafel. Het is in het nieuwe systeem ook mogelijk om huiswerkopdrachten in het rooster toe te voegen. Het rooster wordt vervolgens uitgeprint per leerling en uitgedeeld. Door het gebruik van het systeem kan iedere leerling overzichtelijk in zijn/haar niveau les krijgen.

  Bram: Byte24 is een enthousiaste, gedreven en leuke club mensen waarbij de pragmatische aanpak voorop staat. Wat mij betreft het juiste adres voor de ontwikkeling van je app, webshop en CMS.
   websiteImg

   Zabo Plant

   Zabo Plant hebben wij geholpen aan een volledig nieuwe website met een mooie B2B gerichte webshop. Alles is op maat gemaakt inclusief het CMS systeem, hierdoor sluit het perfect aan op de werkwijze van Zabo Plant. De klanten van Zabo Plant worden op de hoogte gehouden van de status van hun bestellingen en hun geplaatste orders worden overzichtelijk weergegeven.

   Zabo Plant: BYTE24 – Innovatieve ideeën & een enthousiaste aanpak. Dat is hoe ik het team van BYTE24 heb ervaren en nog steeds ervaar. Een prima basis voor een goede samenwerking voor je bedrijfswebsite, dashboard en/of webshop
   • Webshop.
   • Custom CMS.
   • Op maat.
   websiteImg

   WipIn

   WipIn had al enkele tijd een nieuwe website nodig. Byte24 heeft deze in samenwerking met Joris Molenaar Media gerealiseerd. Joris zorgde voor het content op de website en heeft de bannervideo op de homepagina gemaakt.

   Jorgen: Byte24 is voor ons een nieuwe partner, we hebben er een heel goed gevoel bij! Een mooie club jonge specialisten die snel en vakkundig werken. Wij zochten expliciet een partner in onze omgeving en hopen op een jarenlange samenwerking! Ook helpt Byte24 snel bij al je vragen en problemen op gebied van websites. Samenvattend zijn zij zeer goed, creatief en hebben voor alles een oplossing en leveren maatwerk indien wenselijk.
   • Website.
   • Online bestelpagina.
   • Nieuwe stijl.
   • Bannervideo.

   Rijschool van Os

   Rijschool Van Os is een rijschool uit Alkmaar die onlangs is gestart. Ze zijn na een lange samenwerking op zichzelf gegaan en hadden daar onder andere een website en flyers voor nodig. BYTE24 heeft ze hierbij geholpen om dit te realiseren. De klant wilde geen doorsnee website die leek op alle andere rijscholen, Rijschool van Os wilde opvallen. Door een donker thema te gebruiken met een geel accent hebben we de stoere kant van het motorrijden naar voren laten komen. Het eindresultaat is een functionele en snelle site, met een stoere uitstraling. Het perfecte visitekaartje voor Rijschool van Os.

   Indrah van Os: Super tevreden met de snelle service en topkwaliteit die Luc en Lucas geleverd hebben. Ik zocht een website ontwikkelaar die mijn huisstijl kon doorvoeren in een website. En dat is perfect gelukt. Ze hebben in meerdere gesprekken goed geluisterd naar wat ik wilde. Hun advies was eerlijk en duidelijk. Hun tussentijdse updates over de gang van zaken gaf mij vertrouwen dat ik een goeie partner aan ze had. Zeker een aanrader in meerdere opzichten. Voor ieder budget creëren ze iets moois. Waar voor mij kwaliteit geen prijs kent, kan ik zeggen dat BYTE24 zijn prijs meer dan waard is!
   • Website.
   • Design.
   websiteImg

   DDD advies

   Dennis de eigenaar van DDD advies kwam naar ons toe omdat hij een website wilde voor zijn nieuwe onderneming, die goed liet zien wie die was en welke diensten hij aanbiedt.. Eerst hebben we het logo en de huisstijl ontworpen, vanaf daar zijn we van start gegaan met de website. De website is modern, overzichtelijk en persoonlijk. Precies zoals de eigenaar wenste. Doordat wij nauw samenwerken met de klant, goed luisteren naar de wensen en hen regelmatig op de hoogte houden, voldoet het eindresultaat altijd aan de verwachtingen van de klant.

   Dennis: Ik was op zoek naar iemand die een website voor mijn onderneming kon maken en besloot toen een afspraak met Byte24 te maken. De stijl van hun eigen website was doorslaggevend voor mijn keuze. Ik wilde een visitekaartje met een professionele, maar niet te formele uitstraling. Byte24 heeft dit goed begrepen. Het proces verliep soepel, met name vanwege de duidelijke en snelle communicatie. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

    DayleeCare

    DayleeCare was een nieuw kinderdagverblijf en had voor hun nieuwe bedrijf een website nodig. Samen hebben we gekeken naar het juiste logo, huisstijl en de vormgeving. Het resultaat is een mooie website volledig op maat gemaakt die een speelse maar professionele sfeer overbrengt naar de klant.

    DayleeCare: Ontzettend blij met onze website. Van tevoren duidelijk overleg over verwachtingen en wensen. Ik ben erg tevreden over de aanpak en professionaliteit van BYTE24! Ik vond de communicatie erg prettig en ben blij dat jullie mee hebben gedacht over de inhoud. Fantastisch, hoe snel, eerlijk en betrokken jullie zijn. Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen schakelen en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.
    • Website.
    • Design.

    BYTE24 is de bestemming voor al jouw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


    © 2024 BYTE24. All Rights Reserved.