Apps

Apps zijn voor 89% verantwoordelijk voor de totale mobiele mediatijd. Het is daarom van belang om je klanten de beste mobiele ervaring te bieden.

websiteMockup

Een bouwproces die je verwacht van professionals

Afgeleverd tot op de kleinste puntjes. We gaan door tot je tevreden bent.

Gebouwd voor snelheid

Niemand houdt van wachten. Je app wordt op de meest efficiëntste manier gebouwd.

Scherpe prijs

Al onze prijzen concurreren met de rest van Nederland. Wij zullen er altijd naar streven om je de best mogelijke prijs te geven.

Professionele uitstraling voor uw bedrijf

Betere conversie van bezoeker naar klant door eye-catching designs en interactie.

Cross platform

Je app is op beide platformen (iOS & Android) te besturen.

Snelle levertijd

Geen maanden wachten totdat je app af is.

Alles op maat

Unieke backend en frontend afgestemd op jouw eisen.

BYTE24 helpt je door het hele proces en haalt het beste uit je ideeën. Samen met jou maken we de best mogelijke app op elk vlak.

Luc Swart, BYTE24

Waarom een app?

Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je de best mogelijke service bieden aan jouw doelgroep. Zowel offline als online. Een app biedt hier nieuwe kansen; notificaties, toegankelijkheid en veel meer.

Verbeterde zichtbaarheid

De naam van jouw bedrijf in de app store. Bied mensen de mogelijkheid om op meerdere manieren met jouw product of dienst in aanraking te komen. Daarnaast omdat je nu op de telefoon staat van klanten zullen ze veel eerder terugkomen dan op jouw website.

Nieuw klantencontact

Notificaties zorgen ervoor dat u opvalt bij u klanten en ze meteen op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen of nieuws.

Web, native of hybride?

Er zijn veel technieken om een mobiele app te ontwikkelen, maar de drie hoofdgroepen zijn web apps, native apps en hybride apps. Alle drie hebben ze hun voordelen en nadelen. We leggen je uit wat deze zijn.

Web apps

Een web app, ook wel PWA (Progressive Web App) genoemd, is zoals de naam al zegt een app gebaseerd op web technologie. Het is in feite een website en je kan ook van elke website een web app maken. Daarnaast heeft het net zoals een 'echte' app een splashscreen en een icon als je het installeert op je apparaat. Echter zijn er ook een hoop restricties, de app voelt niet zo snel en toegankelijk aan als een native of hybride app en je kan weinig functies van de telefoon zelf oppakken zoals In App Purchases en notificaties.

Native apps

Native apps zijn apps die gemaakt zijn specifiek voor de desbetreffende OS. Android gebruikt C++ en iOS Swift. Het grootste voordeel hiervan is dat je alle beschikbare functionaliteiten van het apparaat hebt. Echter bevatten Hybride apps de meeste functionaliteiten ook en wordt hier vaker voor gekozen, omdat het een codebase is in plaat van twee.

Hybride apps

De meest gekozen techniek om apps te maken tegenwoordig is gebruik maken van een hybride framework zoals React Native. Met een codebase kunnen we voor beide platformen een app maken die vrijwel 'native' is.

Welke techniek moet jij kiezen?

Dit hangt af van de eisen die jij stelt en verschilt dus per project. Neem contact met ons op, zodat wij je hierin kunnen adviseren.

Overtuigd? Of meer info nodig?

Neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

BYTE24 is de bestemming voor al uw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2021 BYTE24. All Rights Reserved.