Apps

Apps zijn voor 89% verantwoordelijk voor de totale tijd die wordt besteed op de mobiele telefoon. Het is daarom van belang om je klanten de beste mobiele ervaring te bieden. Bij Byte24 kunnen klanten erop vertrouwen dat er met onze expertise en ervaring passende en kwalitatieve apps worden gemaakt voor IOS, Android en Web.

websiteMockup

Wij leveren een bouwproces dat aan alle professionele verwachtingen voldoet.

Onze inzet is om door te gaan totdat jij volledig tevreden bent met het eindresultaat, tot in de kleinste details.

Gebouwd Voor Snelheid

Niemand houdt van wachten. Je app wordt op de meest efficiëntste manier gebouwd met gebruik van de nieuwste technologieën.

Scherpe Prijs

Samen met onze klanten streven wij ernaar om tot een passende en betaalbare oplossing te komen, die aansluit op de behoeften en het budget van iedere klant.

Professionele Uitstraling Voor Jouw Bedrijf

Eye-catching designs en interactie zorgen voor een verhoogde conversie van bezoekers naar klanten.

Cross Platform

Je app is op beide platformen (IOS & Android) te besturen.

Snelle Levertijd

Met ons ervaren team van developers zorgen we ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt in een recordtijd.

Alles Op Maat

Wij begrijpen dat elk project uniek is en specifieke behoeften vereist. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk dat indruk maakt.

Waarom een app?

Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je de best mogelijke service bieden aan jouw doelgroep. Een app biedt hier nieuwe kansen, zowel offline als online.

Verbeterde zichtbaarheid

De naam van jouw bedrijf in de AppStore biedt mensen de mogelijkheid om op meerdere manieren met jouw product of dienst in aanraking te komen. Daarnaast, zullen klanten eerder terugkomen op jouw website omdat jouw bedrijf zich nu op het thuisscherm van een telefoon bevindt.

Nieuw klantencontact

Notificaties zorgen ervoor dat je opvalt bij jouw klanten. Op deze manier zijn klanten ook direct op de hoogte van de laatste aanbiedingen of nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Web, native of hybride?

Er zijn veel technieken om een mobiele app te ontwikkelen, maar de drie hoofdgroepen zijn web apps, native apps & hybride apps. Hieronder worden de voor- en nadelen van deze drie hoofdgroepen toegelicht.

Web apps

Een web app, ook wel PWA (Progressive Web App) genoemd, is een app gebaseerd op webtechnologie. Het is in feite een website waar je een app van kunt bouwen. Daarnaast, heeft het net zoals een ‘echte’ app een splashscreen en een icon wanneer je het installeert op je apparaat. Echter, er zijn ook een hoop restricties. De app voelt niet zo toegankelijk en snel aan als een native- of hybride app. Daarnaast kun je weinig functies van de telefoon zelf oppikken zoals in App Purchases en notificaties.

Native apps

Native apps zijn apps die specifiek zijn gemaakt voor de desbetreffende OS. Android gebruikt C++ en IOS Swift. Het grootste voordeel hiervan is dat je alle beschikbare functionaliteiten van het apparaat hebt. Hybride Apps bevatten dit echter ook en hier wordt dan ook vaker voor gekozen, omdat deze techniek maar één codebase bevat in plaats van twee.

Hybride apps

Dit is de meest gekozen techniek om apps mee te maken tegenwoordig. Er wordt gebruik gemaakt van een hybride framework zoals React Native. Met een codebase kunnen we voor beide platformen een app maken die vrijwel ‘native’ is. Dit zorgt ervoor dat de app een stuk sneller gemaakt kan worden voor beide platformen.

Welke techniek moet jij kiezen?

Dit hangt af van de ideeën en verwachtingen die jij hebt, dat verschilt dus per project. Neem contact met ons op, zodat wij je hierin kunnen adviseren.

Overtuigd? Of meer info nodig?

Neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

BYTE24 is de bestemming voor al jouw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2024 BYTE24. All Rights Reserved.