Apps

Apps zijn voor 89% verantwoordelijk voor de totale mobiele mediatijd. Het is daarom van belang om je klanten de beste mobiele ervaring te bieden.

websiteMockup

Een bouwproces die je verwacht van professionals

Afgeleverd tot op de kleinste puntjes. We gaan door tot je tevreden bent.

Gebouwd voor snelheid

Niemand houdt van wachten. Je app wordt op de meest efficiëntste manier gebouwd.

Scherpe prijs

Al onze prijzen concurreren met de rest van Nederland. Wij zullen er altijd naar streven om je de best mogelijke prijs te geven.

Professionele uitstraling voor jouw bedrijf

Betere conversie van bezoeker naar klant door eye-catching designs en interactie.

Cross platform

Je app is op beide platformen (iOS & Android) te besturen.

Snelle levertijd

Geen maanden wachten totdat je app af is.

Alles op maat

Unieke backend en frontend afgestemd op jouw eisen.

BYTE24 helpt je door het hele proces en haalt het beste uit je ideeën. Samen met jou maken we de best mogelijke app op elk vlak.

Luc Swart, BYTE24

Waarom een app?

Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je de best mogelijke service bieden aan jouw doelgroep. Zowel offline als online. Een app biedt hier nieuwe kansen; notificaties, toegankelijkheid en veel meer.

Verbeterde zichtbaarheid

De naam van jouw bedrijf in de AppStore biedt mensen de mogelijkheid om op meerdere manieren met jouw product of dienst in aanraking te komen. Daarnaast, zullen klanten eerder terugkomen op jouw website omdat jouw bedrijf zich nu op het thuisscherm van een telefoon bevindt.

Nieuw klantencontact

Notificaties zorgen ervoor dat je opvalt bij klanten. Op deze manier zijn klanten ook direct op de hoogte van de laatste aanbiedingen of nieuws over jouw bedrijf.

Web, native of hybride?

Er zijn veel technieken om een mobiele app te ontwikkelen, maar de drie hoofdgroepen zijn web apps, native apps & hybride apps. Alle drie de technieken hebben voordelen en nadelen die we je zullen uitleggen.

Web apps

Een web app, ook wel PWA (Progressive Web App) genoemd, is een app gebaseerd op webtechnologie. Het is in feite een website waar je een app van kunt bouwen. Daarnaast, heeft het net zoals een ‘echte’ app een splashscreen en een icon wanneer je het installeert op je apparaat. Echter, er zijn ook een hoop restricties. De app voelt niet zo toegankelijk en snel aan als een native- of hybride app. Daarnaast kun je weinig functies van de telefoon zelf oppikken zoals in App Purchases en notificaties.

Native apps

Native apps zijn apps die specifiek zijn gemaakt voor de desbetreffende OS. Android gebruikt C++ en IOS Swift. Het grootste voordeel hiervan is dat je alle beschikbare functionaliteiten van het apparaat hebt. Hybride Apps bevatten dit echter ook en hier wordt dan ook vaker voor gekozen omdat deze techniek maar ‘e’en codebase bevat in plaats van twee.

Hybride apps

Dit is de meest gekozen techniek om apps mee te maken tegenwoordig. Er wordt gebruik gemaakt van een hybride framework zoals React Native. Met een codebase kunnen we voor beide platformen een app maken die vrijwel ‘native’ is. Dit zorgt ervoor dat de app een stuk sneller gemaakt kan worden voor beide platformen.

Welke techniek moet jij kiezen?

Dit hangt af van de eisen die jij stelt en verschilt dus per project. Neem contact met ons op, zodat wij je hierin kunnen adviseren.

Overtuigd? Of meer info nodig?

Neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

BYTE24 is de bestemming voor al jouw benodigdheden op het gebied van app- en webdevelopment.


© 2022 BYTE24. All Rights Reserved.